Mziwika


er navnet på en liten bekk som renner rett ved det stedet som det nye senteret skal ligge. Som med Chisombezi som er oppkalt etter en liten elv, er bekken en inspirasjon for navnet på det nye senteret. Mziwika Project for Marginalized Youth er navnet på prosjektet.

Dagen idag har vært veldig lang, slitsom, hyggelig, frustrerende, varm, kald og veldig produktiv. Fra morgenen av dro jeg til Bvumbwe igjen for å fortsette med planleggingsarbeidet for OD-prosjektet. Jeg fikk også se det stedet hvor det nye senteret skal bygges. Veldig flott sted! Veien frem til stedet trenger noe arbeid før den blir rullestolvennlig, men området er fruktbart, ligger nært til en skole og et marked og vil kunne bli en god plass for det arbeidet som kommer til å finne sted her. Planlegging for senteret gikk veldig bra. De har en engasjert ungdomsgruppe, hvor det idag var 3 ungdommer som deltok i planleggingen. De var konstruktive og nyttige medspillere i prosessen.

På ettermiddagen kom Rasmus, Manuela og Silje til hotellet. Veldig hyggelig! Kveldene kan bli litt lange når man reiser slik alene… Vi hadde en kort møte oss imellom, før vi hadde et forberedende møte med FEDOMA, som er paraplyorganisasjonen for organisasjoner som arbeider for funksjonshemmede i Malawi. Vi hadde et friskt og oppklarende møte, og jeg tror at det vil kunne bidra til at morgendagens møter kan bli bra!

Nå tar jeg snart kvelden.

Advertisements

~ by Kenneth on June 8, 2009.

2 Responses to “Mziwika”

  1. “Friskt og oppklarende”? Høres moro ut (he he) 🙂

  2. Vel… Ofte er det greit å snakke med små bokstaver, og heller gjenta det noen ganger hvis det skulle være behov for det… -andre ganger kan man heller snakke med STORE bokstaver, og ikke pakke inn det man vil ha frem. Denne gangen var det kanskje tid for de store bokstavene… 🙂 Men – vi var alle fornøyde når møtet var ferdig! Tror jeg da!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: