Schiphol


Fremme på Schiphol. Litt venting og litt handling, så er jeg snart hjemme! Trøtt etter  en lang natt i flyet, men det har vært en helt ok tur. Kjenner at det er en helt annen temperatur her enn det var i Kampala. Hjemme er det vel enda kaldere…

Denne turen til Uganda har vært veldig fin. Vi har fått gjort masse! Partnerne i Uganda er ganske godt koordinerte fra før men det har vært verdifult å få en felles oppstart av OD-prosjektene. Organisasjonene i Uganda skal nå starte opp med en felles baseline, en måling av hvordan forholdene for målgruppen er nå. Dette gjør at vi i gjennom prosjektet kan se hvor hvilken fremgang og endring vi får til for målgruppen. Fremover blir det også veldig spennende å følge film-prosjektet som er felles for alle 4 prosjektlandene. Dette prosjektet vil gi funksjonshemmet ungdom en mulighet til å få sin stemme frem og få fortalt sin egen historie. UNAD var kjempeklare for prosjektet og så gjerne at den Ugandiske delen av prosjektet kunne legges til det nye senteret de snart flytter inn i. Her vil de ha tilgjengelighet på det meste av utstyr de trenger for å produsere film og alle de andre elementene i prosjektet og vil få masse erfaring fra prosessene!

Nå skal jeg kjøpe meg noen flere av slike varm-sjokolade-porsjonspakker som jeg oppdaget sist og se om jeg kan finne noe hyggelig til jentene! Ha en fin dag!

Advertisements

~ by Kenneth on February 15, 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: