Seterliv


Minstejenta og pappa’n er på fjellet! Bare vi to! Vi koser oss masse! I dag har vi sovet lenge før vi tok oss en liten fjelltur. Snøen er stort sett borte, så det var veldig fint å gå litt innover i fjellet! Vi så masse fugler som jobber intenst for å få seg en make. Heilo, tårnfalk, dvergfalk, storspove, heipiplerke, gjøk, vibe, orrfugl og orrhøne, lavskrike og flere til. Den største og flotteste rødreven jeg har sett noen gang tuslet på jakt nede på et jorde. Det er bare helt fantastisk vakkert her! Ellers spiller vi prinsesse-memory (pappa’n er ikke så flink til det), leser blader og koser oss. Vi tror vi skal hjem i morgen, men vi er ikke helt sikre. Det er så deilig å være her at MGP ikke frister Kari så mye likevel. Vi får se!image

 Bildet er fra en fisketur vi var på. Først fisket vi en stund på Gullhaugtjønn, etterpå litt på Turrhaugtjønn. Ingen fisk, da….

Advertisements

~ by Kenneth on May 28, 2010.

2 Responses to “Seterliv”

  1. Dette ser fantastisk ut! Hils fjellet fra oss, vi kommer snart vi også! ❤

    • Det er så fint her oppe nå! Imorges ble jeg vekket av en trane rett nedenfor hytta! Gleder meg til vi drar hit sammen igjen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: