Best live ever: GREEN DAY!


Verdens beste liveband! Dette kan de, og dette syntes de er moro! Alle de låtene som er grunnen til at Green Day har plassert seg som et av verdens største band, kom som polerte og upolerte diamanter. Polerte fordi de er til fingerspissene gjennomførte i det de gjør, upolerte fordi de klarer å få showet til å virke spontant, som om de spiller noe de plutselig fikk lyst til, bytter til en annen låt midt i fordi det falt dem inn. Selvfølgelig er det planlagt – men vi kjøper det! Billie Joe Armstrong dro den første takten av en kjent klassisk melodi, (var det Beethoven?) – og dirigerer 22 000 på Ullevaal gjennom resten av melodien. Ta ta – tatt tatt tatt ta ta taaaa!

Av erfaring hadde jeg tatt med halspastiller – heldigvis! Vi sang med, ropte og koste oss skikkelig! Midt uti kom også cover av Guns N’Roses “Sweet child o’ mine”,  ACDCs “Highway to hell”, de dro igang Beatles og The Stones og hadde alle i arenaen med seg! HEEEEY JUUUDEE!

Vannkrig fra scenen, en unggutt, Benjamin, som ble dratt opp for å synge en hel låt imponerte til og med Green Day, tror jeg! “Can I call you Buddy?” – okei “Buddy” må du kanskje ha vært på konserten for å skjønne.

Ekstranummer med “American Idiot” og “Wake me up when September ends” og flere perler gjorde kvelden perfekt! Terningkast 7!

Advertisements

~ by Kenneth on June 5, 2010.

3 Responses to “Best live ever: GREEN DAY!”

  1. Dette var utrolig kult! For er show! Skal på neste Green Day-konsert her i nærheten!!! 🙂

  2. Også veldig stilig at hele konserten ligger på YouTube! Har lastet ned masse! 🙂 Det er ikke uten grunn at Green Day ligger VELDIG høyt på lista over favorittband! 🙂

    • Kult! Lastes ned og legges på iPoden! Kan jo sette dem sammen i videoredigeringsprogrammet og lage en sammenhengende film også! Det blir bra! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: