Ferie!(?)


Ferien er igang, og det er utrolig deilig! Vi bor på en fantastisk plett på denne jord, med en deilig hage, en fantastisk krok hvor kveldssolen varer til nesten halv 11, et drivhus som gir oss et nydelig fristed – ja i det store og hele, et riktig lite paradis for oss. Det er bare det at selv et paradis må stelles litt for at det skal fortsette å være et paradis. Det blir litt delt – det er veldig deilig å få gjort unne de tingene som det er behov for! Men – det føles ikke helt som ferie å stå opp kl 6.30 for å grave i septiktanken, eller klatre opp i en stige for å skrape, vaske og male huset…

 Men det er sånn det er å ha hus. Doen vår har ikke vært helt i orden en stund – nå er den helt topp! Dreneringen av tanken er byttet og alt fungerer slik det skal! Malingen på sydveggen hadde begynt å skalle av, en lang dag med skraping løste problemet. Visir, husvask og nytt lag med maling ordnet denne delen. I tillegg har vi fixet en hel masse småting som det var behov for: noen planker her og der, litt sement til å tette noen hull, ny grus på veien opp bak huset, og best av alt: gravemaskinen som var her for å fixe septiken har dratt bort alt ugress på en stor skråning foran huset. Nå mangler bare bark og duk og noen nye planter, så blir den delen helt topp også!

Han stakkars rørleggeren måtte klatre ned i septiktanken for å reparere noen rør. Skikkelig møkkajobb! Å reparere dette er bokstavlig talt penger rett i dass!

Både Guro, Ida og jeg var fulle av maling etter noen timer i veggen! Jeg var litt usikker noen ganger på hvor det kom mest maling – på veggen eller på meg…

Slitsomt å ha ferie! Men nå er vi stort sett ferdige – vi er i hvertfall ferdige nok med huset og hagen. De neste dagene skal vi bare kose oss og faktisk ha ferie!

Advertisements

~ by Kenneth on July 8, 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: