Linkin Park live!!!


For en helg!

Vi måtte stå opp tidlig på lørdag for å sette kursen mot Danmark. Klokken 6 var tre trøtte Linkin Park-fans i bilen og gledet seg veldig! Vi hentet Sara, en klassevennine til Emma i Sandefjord og kom oss etterhvert på båten. Først frokostbufét så veldig sjøsyk… Ikke stas. Fremme i Danmark – veldig stas! Hotell, mat (lang leting etter et sted å spise førte oss originalt nok til McDonalds…)

Så var vi klare! Veldig klare!

Jeg har noen bilder på et annet kamera, men det gikk selvfølgelig tomt for batteri veldig tidlig i konserten (2 minutter). Må lades før bildene kan tas ut… Det føltes veldig lenge å vente før dørene endelig gikk opp og vi fikk kommet oss inn. T-skjorter ble handlet og vi fikk kremplasser når vi kom frem til scenen! Eneste minus var noen altfor høye gutter rett foran oss, men vi så veldig bra fra 10 meters hold!

Mer venting, og en litt morsom liten lakris-episode. Sara så noen som solgte noen blå rør med noe lakrisgreier. “Lakris er godt!” – tenkte hun og kjøpte to. Lakris-greiene viser seg å være lakris-shots med 30% alkohol. Litt flau skjønte hun at hun ikke helt hadde fått det hun hadde tenkt seg! 🙂 Shots er ikke noe for 16-åringer! (Og ja – de endte i min sekk.) Et litt masete oppvarmingsband slo ihjel tiden frem til….

Endelig! Hele salen brølte når heltene til slutt entret scenen! Og for et show det ble! Den ene perlen etter den andre ble servert – Numb, Breaking the Habit, The Catalyst, What I’ve Done, In the End, Bleed it Out, New Divide, Valentines Day og mange flere! Det hele levert med et sikkelig trøkk og et knallbra sceneshow!

Godt mulig at en av armene til venstre i bildet er min! Denne filmen er tatt av noen som må ha stått omtrent dobbelt så langt fra scenen som det vi gjorde og litt til høyre for oss.

To timer ble blåst vekk! Vi kunne gjerne hatt enda flere låter, enda mer show! Moro! Vi var ganske høye og fornøyde når vi til slutt satt oss i bilen og kjørte til hotellet!

Linkin Park! Yeeeeeeeeeeeeee!

Advertisements

~ by Kenneth on October 31, 2010.

One Response to “Linkin Park live!!!”

  1. Det var utrolig kult!!!!!!!!!!! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: