Lang dag, men vi lever! :-)


Den lange delan av dagen bestod i generalforsamlingen. Det var viktigere at VIHEMAs medlemmer forstod hva som foregikk, enn at vi fra Norge gjorde det. Det betød at det meste gikk på chichewa. Ikke helt enkelt å følge med på alt… Heldigvis hadde vi en tolk sammen med oss, men det var ikke alltid lett å høre hva han sa. Forhåpentlig blir det bedre imorgen!

Vi avsluttet dagen med en tur til 21Grill. Trolig den beste resturanten i Blantyre. God mat, god vin og hyggelig selskap. Veldig fin anledning til å sammenfatte inntrykkene fra kartleggingen og til å vurdere mulige fremtidsscenarioer.

Maj-Christel reiser hjem til Norge imorgen tidlig. Hun må dra fra hotellet kl 03.45, stakkars… Venting i Johannesburg, Paris og ikke hjemme i Norge før onsdag formiddag. Grant reiser på onsdag og jeg på torsdag. Fredag sees vi igjen!

Advertisements

~ by Kenneth on December 6, 2010.

2 Responses to “Lang dag, men vi lever! :-)”

  1. Ha en god dag idag, vi har det bra. Bilen er hos Jørn, så vi må ta buss. Ida har mattetentamen, Emma mistet bussen, men er ikke frisk, så det passet bra. Kari har kort dag, og jeg har langdag. Gleder meg til å kule`n foran peisen. Elsker deg!

    • Gleder meg til å snakke med dere i kveld på Skype! Nå er snart jobben gjort for denne gang! Elsker deg!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: