Konferansesenteret er 99,9% klart til bruk!


Takk til alle hjemme i Norge som har vært med på å få dette til å skje!

Slik ser det ut utenfra (dette er tatt i august).

Disse stolene kom idag! Stolene er laget lokalt og det er Emma som har valgt fargen. Hun var veldig fornøyd når de kom! Totalt har hun bestilt 34 slike stoler, 10 konferansebord, 20 spisestoler, 5 spisebord og en resepsjonsdisk. Dette har kostet ca 36 000 kr. Greåker Frikirke i Østfold har gitt gaven til konferansesenteret! Tusen takk! Totalt har vi fått 40 000,- fra Greåker. De gjenstående pengene vil bli brukt til tepper, sengetøy, myggnett og kjøkkenutstyr – så langt pengene rekker. Nå er det altså faktisk mulig å ha møter og konferanser her! Det siste som gjenstår nå er å få ferdig kjøkkenet, slik at de kan lage mat her også. Det er imidlertid ikke noen krise ettersom det er et kjøkken på skolen som er rett ved siden av. Chisombezi Conference Centre står kan ta imot gjester!

Her er det flinke jenter som har hatt trening i husoppgaver. Maisen må siktes vekk fra melet som kommer rundt det når det fraktes i sekker. Hvis ikke, så kan maisen bli fuktig og ødelagt. Etter en liten stund var jentene fulle av mel fra topp til tå!

Dette har vært min siste dag i Malawi for denne gang. Imorgen setter jeg meg på flyet til Johannesburg. Håper jeg får en bedre flytur enn Maj Christel! Hun måtte dra fra hotellet 3.45 på natta, bare for å komme til et fly som hadde tekniske problemer og ikke gikk før etter over tre timer. Vel fremme i Johannesburg var kofferten hennes borte, og en leteaksjon tok en god stund. I Paris var flyet hjem til Norge kansellert pga snøvær. Venting, kø, sure folk og etter en god stund hotell til imorgen når hun endelig kommer seg hjem. Lang tur! 🙂

Advertisements

~ by Kenneth on December 8, 2010.

2 Responses to “Konferansesenteret er 99,9% klart til bruk!”

  1. Så flott det ble! Fantastisk med alle som har bidratt, dette senteret kommer til å bety mye! Nydelig bilde av jentene som jobbet med maisen. Skjønne unger! Velkommen hjem igjen, vi gleder oss veldig. Jeg elsker deg! Og denne gangen er det bare litt uskyldig ommøblering som har skjedd! 🙂

    • Eh.. okei… Ommøblering sier du? Sånn som at spisestuebordet står på tvers i gangen og sperrer veien til do? Eller har dere funnet ut at det hadde vært lurt med kjøkkenbordet foran peisen, tv på kjøkkenet og sånn? 🙂 Gleder meg til å se dere!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: