30 Seconds To Mars


Lastet ned album fra et band som er nytt for meg – 30 seconds to mars. Det er såpass bra at det må deles! Har fått hørt gjennom albumet noen ganger nå og kommer nok til å høre på bandet mer!

Closer to the edge er en av høydepunktene på plata. Det er få svake låter på plata, men den har likevel et problem… Når lead vocal står på scenen med rød hanekam og de har et tøft image, så lurer jeg litt på om det er litt påtatt? Det mangler trøkk i låtene! Det hele blir litt for glatt, litt for fint produsert, litt for fine harmonier i låtene. Hvis det hadde blitt laget en High School Musical på college – altså en College High University School Musical, eller noe – da hadde låtene hørt ut som 30 seconds to mars…. Nå høres kanskje dette ikke ut som et kvalitetsstempel – og det er det ikke.

Likevel – This is War – siste albumet til 30 seconds to mars ER verdt pengene (hvis du betaler – det gjør jeg!). Løp og kjøp! Sett deg tilbake i stolen og last ned! Og blir det litt for glatt, da setter du på litt Linkin Park eller My Chemical Romance for å opprette balansen igjen!

Advertisements

~ by Kenneth on March 19, 2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: