Top Gear Live Oslo


Kvelden begynte veldig hyggelig på Brygga Sushi på Aker Brygge. Anbefales! Knallgod mat! Veldig hyggelig å være på restaurant sammen med broren min! Kan ikke huske at bare vi to har vært på restaurant sammen tidligere!

Så gikk turen til Spektrum, hvor vi hadde noen fine plasser helt fremme ved gulvet hvor alt skjedde. Og for et show! Bilgalskap! Brennende biler som lager piruetter, masse humor og den kjente småkranglingen de tre imellom, utfordring fra produsenten (How hard can it be?!), Cool Wall, motorsykkel-fullstendig-galskap, dataspill-billøp hvor publikum gasset ved å bråke og svingte ved å bruke fargede kort (vår del av publikum vant, og kom godt opp på tavlen!). Masse morro! De rullet ut en lang rekke med superbiler – savnet bare Bugatti Veyron – og diskuterte hvilken som var best (og var selvfølgelig ikke enige). Fantastiske biler!

Takket være YouTube kan alle få se litt fra showet! Enjoy! Han som har satt sammen denne, har droppet endel av høydepunktene, men den gir et visst inntrykk av showet. Han burde tatt med bilfotballkampen! Den var fin! Reliant Robin – bilen med tre hjul som velter så fort man forsøker å svinge gjorde kampen svært så underholdende! Norge vant over England 6-5.

Dette var stas! Tror det er billetter igjen til showene idag og imorgen – det er ikke noe å lure på! Ta turen til Oslo Spektrum!

Det var også dagen for kjendiser igår… La merke til Lars Fredrik Bechstrøm (er det sånn det staves?) i publikum (fra deLillos), bl.a. Når jeg gikk en liten runde på Aker brygge så jeg Voe. Tenkte jeg skulle slå av en prat med henne – oss bloggere imellom. Men – så husket jeg: hun blogger jo ikke lengre! Helt uinteressant, med andre ord! 🙂 (eller så var det ikke aktuelt å hilse fordi det hadde virket utrolig teit…)

Advertisements

~ by Kenneth on March 26, 2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: