Avkobling


Er veldig deilig i noen travle hus-ordne-dager. Vi har fått oversiktsbildene!

Fint, ikke sant!? Kommer til å savne dette stedet! Har kjøpt inn en flaske med god boblende vin til Guro og meg til i kveld. Tenkte vi kunne sette oss bak uthuset og tenne opp i båltønna og nyte solnedgangen og hverandre. Det blir koselig!

Igår tok vi helt fri og dro på stranden! Deilig sol, strand og krabbefangst!

Vi trengte en rolig dag nå… Med alt boligkjøp og -salg om dagen. Kari satt i vannkanten og koste seg med krabbefangst, jeg synes det er koselig selv og hjalp henne gladelig Tilsammen fikk vi opp 27 småkrabber og en reke. Kari var veldig fornøyd! Spesielt ettersom Guro ikke trodde hun kom til å få noen! 🙂

Engangsgrill og pølser var med i sekken, og vi koste oss med en enkel middag i det fri! Skikkelig deilig å få litt god varme i kroppen! Ida og Guro koste seg med lesestoff og sol!

Senere på kvelden tok Ida og jeg oss en tur på kino og så på Pirates of nr 4. OK film, men litt skuffende også. De har rett og slett tatt historien fra den første filmen (den som var ganske bra) og laget en litt dårligere versjon. Historien var 90% lik, med noen enkeltelementer fra de to andre filmene også godt blandet inn og  med litt endringer i rekkefølgen. Sjefspiraten Jack Sparrow var ikke helt seg selv heller – manglet litt fyrverkeri og moro i Jack denne gangen. Copy/Paste er ikke noen god måte å lage film på. Men for all del – hvis du ikke har sett noen av de andre, så er dette helt fin underholdning. Veldig pen havfrue som et lite løft i filmen! 🙂 Men – Ida og jeg koste oss veldig! Kjempehyggelig å være på kino, bare Ida og jeg!

Filmmessig sett hadde Lars Eirik og jeg en bedre opplevelse på onsdag. Source Code. Den likte jeg! Litt forvirrende til å begynne med. Den handlet om en mann som døde i en togulykke om og om igjen, mens han forsøkte å finne ut hvem som var terroristen bak ulykken. Det viste seg at denne mannen også egentlig var litt død på flere måter, samtidig som han fortsatte å leve. Tror kanskje ikke denne forklaringen hjalp så mye… Se filmen så skjønner du det (kanskje). 🙂

Sånn!

Advertisements

~ by Kenneth on June 3, 2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: