And og Uganda


Idag har vi hatt en deilig dag her hjemme! Jeg reiser til Uganda i morgen, og vi har kost oss litt ekstra. En ekstra god middag hører til når man skal kose seg litt ekstra. Vi slo til med and! Veldig enkel oppskrift: Del opp en and, ta det du har av gulrøtter, blomkål, løk, paprika, hvitløk, sopp osv, masse urter og salt/pepper – legg alt i en langpanne sammen med litt olivenolje og litt smør. Litt over 200 grader i en time – snu kjøttstykkene et par ganger i løpet av steketiden så de blir gjennomstekte og får en fin sprø skorpe.

Veldig enkelt og veldig godt!

Hvis du får tak i kryddertagetes, så anbefales det virkelig i denne retten! Vi dyrker den selv – dvs i år har vi ikke hatt tid til å holde på i drivhuset – heldigvis har den frøsådd seg selv i grusen i drivhuset. Ida har reddet de som stod der over i et bed i drivhuset, så sommeren er reddet. Timianen står veldig fint utenfor drivhuset og hører med. Ida og jeg delte årets første jordbær til dessert! Litt krokket i hagen og vafler på uteplassen bak uthuset sammen med bestisene var en fin avslutning på en deilig dag!

Jeg har pakket koffertene ferdig og reiser til Uganda imorgen tidlig (må kjøre kl 4.15…). Kort tur – hjemme igjen til sankthansaften! Vi sees!

Advertisements

~ by Kenneth on June 13, 2011.

3 Responses to “And og Uganda”

  1. God tur!

  2. Takk for en fin dag, og ha en riktig god tur! Heldigvis er du snart hjemme igjen! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: