Nytt kapittel


Det er litt rart å gå rundt i huset om dagen, og begynne å putte ting i esker… Bare 6 uker, så skal vi være ute av huset. Vi har vært så heldige at vi har fått leie nabohuset til vårt nye hus – bare noen meter fra det nye huset! Det blir veldig greit! Det gjør det veldig mye lettere å følge opp oppussingen av det nye huset, og det gjør at vi også kommer igang med vårt nye Stokke-liv med en gang, bare i et annet hus for en stund. Oppussingen tar nok litt lengre tid enn det jeg hadde håpet – inne før jul er nok ikke så realistisk likevel…

Nå som huset her i Andebu er solgt, er det også lettere å se fremover og bare fokusere på prosjektet og på flytting. Vi får ikke like fin utsikt, og et like deilig sted, men vi får veldig mange andre ting som blir bra! Og når huset blir ferdig får vi et helt topp sted!

Noe av det første vi har gjort på det nye huset er å rive en stygg, gammel garasje. vi fikk en gravemaskin til å komme å fjerne hele bygget. Det gjorde underverker for stedet! Garasjen var fæl! Godt å få den vekk!

Det neste prosjektet viste seg å være mye verre enn jeg kunne forestille meg… Klippe gress høres enkelt og greit ut. Tomta er ikke mer enn ett mål, så det burde jo ikke ta så lang tid. Jeg så at gresset var langt, og ikke spesielt godt klippet på en god stund, men jeg tenkte at mye var gjort i løpet av et par timer. Feil! Guro og jeg holdt på i 6 timer, 12 timer til sammen, med gressklipper, kraftig kantklipper, raker og trillebår… Og likevel var gresset fortsatt lengre når vi gav oss for dagen, enn det ville vært her i Andebu før vi ville startet. Etter enda en dag med tungt slit fikk vi endelig kommet oss ned til bakken. Plenen så ikke ut når vi var ferdig. Den hadde rett og slett blitt så lang og så lite stelt at gresset var blitt helt stivt og hardt og brunt nederst. To fulle hengerlass med gress kjørte vi til Taranrød før vi endelig var ferdig! Og vi har egentlig en ganske stor henger….

Det ser egentlig ikke så verst ut på bildet, men det var imponerende hvor gjenstridig gresset var…

Gressklipperen stoppet hele tiden, og jeg måtte klippe hele plenen med kantklipperen før det var mulig å bruke gressklipperen.

På vei hjem fikk jeg en liten påminnelse om hva jeg ikke har fått gjort enda. Bukkejakten røyk i år… Andre ting var mye viktigere, og jakt får vente. Vi kom over en bukk som var i helene på en geit. Ingen enset oss eller bilen noe særlig. Guro kastet seg over kameraet og fikk tatt dette strålende bildet.

Trenger kanskje ikke si opp jobben og satse på å bli naturfotograf helt enda… 🙂

I rettfedighetens navn fanget hun bukken mens den stod i åkeren, rett før den spaserte ut i veien foran bilen.

Advertisements

~ by Kenneth on August 17, 2011.

2 Responses to “Nytt kapittel”

  1. Halloo! Ser du ikke bukken på bildet? Puss brillene dine!

  2. Hehe, fint bilde!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: