Berlin!


Skikkelig fin dag! Vi har hatt fri til å kose oss i  Berlin, og har klart det veldig bra! Dagen startet med et besøk til et minnesemerke og til et besøk i Pudderdåsen – en veldig spesiell kirke midt i byen med et fantastisk lys fra vinduene som fyller kirkerommet.

Så var det shopping som stod på programmet. Jeg hadde noen planer og gikk målbevisst til verks. Målet var en treetasjers Desigualbutikk hvor jeg tok litt av…. Det er endel Desigual-klær til menn som er veldig fine, og jeg har en lekker kone som også liker stilen godt! Det ble to til oss hver, og noe til Emma i tillegg (noe som ikke er klær…)! DeKaWe var neste stopp, og det gikk litt penger der også…. Fant blant annet min favorittvin; Boschendal Shiraz 1685 og en liten flaske med en god balsamico.

Det var meningen av fjernsynstårnet var neste post på programmet (og litt mer shopping), men det var så mye kø, at det ikke var mulig å få til en tur opp på den tiden vi hadde til rådighet.

Det var flere at ungdommene som kastet seg på muligheten for en liten tur på denne! Det gikk visst fort i svingene for hylende ungjenteskrik runget over hele plassen!

Jarle, Thorbjørn og jeg fant oss et hyggelig sted å sitte litt i fred, mens shopping lokket resten av gjengen.

På veien hjem stoppet vi ved muren. Vi benyttet anledningen til å filme Good Riddance for første gang! Det gikk skikkelig bra, selv om det ikke føltes helt bra å være forsanger…

Aina, Stine og Maiken ved veggen!

~ by Kenneth on October 19, 2011.

One Response to “Berlin!”

  1. Ser ut til at dere har det topp! 🙂 Gleder meg skikkelig til å se hva som er i posen fra Desigual! Hurra! 🙂 Hils Ida, så ses vi snart! Klem

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: