Og det var derfor vi flyttet til Stokke!


Overraskelse! Det er vann utover gulvet i huset. En vask på kjøkkenet renner over og vannet har trukket ned i gulvet… Gammelt hus er stas. Hvis vi ikke skulle rive det hele, så hadde dette vært en skikkelig dårlig dag. Det er ikke spesielt oppmuntrende å finne vann på gulvet og tette vasker, men vi tar det ikke altfor tungt. Håper bare ikke det har ført til noen større skader som påvirker byggingen… I så fall må vi styre med en forsikringssak oppe i prosessen. Stas! Vi får se. Ringte byggmester, men han mente at det trolig ikke ville være noe problem.

Vel – det er ikke det som lokket oss til Stokke. Det som derimot gjorde det, var blant annet arbeidsdagen min i Oslo. Nå kan jeg reise ca 40 minutter senere til jobb om morgenen, og likevel bare komme 15-20 minutter senere frem. Vel innenfor tiden jeg må være på kontoret. I dag var jeg hjemme nesten to timer før det jeg var når vi bodde i Andebu. Det er ikke bare fordi det er litt greiere vei å reise, men også fordi jeg kan få samkjøring til å passe bedre. Med tog er situasjonen enda bedre!

Nå nærmer det seg byggestart. Tegninger er hos kommunen.

Det kommer til å bli veldig fint! Gleder meg til å se at arbeidet kommer i gang. Vi var i banken med budsjetter og papirer i forrige uke, og kunne forsikre oss om at dette kommer til å både bli et veldig bra hus, samtidig som vi fortsatt har råd til å leve litt inne i huset også. Fortsatt glade og fornøyde kunder i Andebu Sparebank! 🙂

Advertisements

~ by Kenneth on October 31, 2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: