Huset rives!


Endelig er arbeidet i gang. Huset rives innvendig, og vi kan bygge opp vårt nye fine hjem. Gleder meg til det blir ferdig! Skal legge ut bilder underveis gjennom hele oppussingen.

Rivejobben har a-laget til Andebu tatt ansvar for. Dugnadsarbeid er topp! Det har gjort at jeg har fått mulighet til å ta på meg mer krevende oppgaver. Familien må ha mat, jeg er veldig bevisst på mitt ansvar og er på rådyrjakt! Foreløpig har vi måttet ty til Burger King for stille sulten under denne tøffe utfordringen, men i morgen må vi nok ta til takke med litt tang eller noe, hvis vi ikke finner et rådyr. Livet er hardt.

Men – jeg føler meg tapper! I kveld har vi bare en to år gammel gjæret saft fra Moseldalen og noen tynne tørre potetskiver som vi kan gnage på. Smaker som syrnet fløte og løk disse potetbitene. Alt for å skaffe mat til familien!

Advertisements

~ by Kenneth on November 11, 2011.

One Response to “Huset rives!”

  1. Stakkars deg, livet er hardt! Men, noen må jo ta ansvar, sånn er det! Trengs jo litt kjøtt når vi må koke mat til så mange arbeidskarer… Lykke til videre i strevet deres, så får jeg fortsette som alle jegerenker, å bare sitte her på stas!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: