Lys i enden av prosjektet


Nå begynner det å bli litt fremgang i prosjektet! Snekkerne jobber foreløpig mest oppe, men kommer igang nede til uken. Hele taket er snart isolert ferdig, sammen med veggene oppe. Elektriker har jobbet et par dager og har strukket ledningsrør. Det er veldig mange valg som skal tas når man pusser opp et hus slik. Vegger, tak, fliser, lamper,  – og hvor skal kontaktene være? Prosjektor skal henge der, TV stå der…. Ny pipe skaper plutselig hodebry… På grunn av dårlig bæring i taket må pipa flyttes til en ny plass, men den nye plassen passer ikke nede i kjøkkenet. Stålpipe? Kan vi bruke bakerovnen med stålpipe? Doer, servanter, armaturer, gulv, farger, sofa, kjøkkenløsning, komfyr, oppvaskmaskin osv osv osv.

Vi må bare ta en ting av gangen. En av de tingene var å få ned den gamle pipa som viste seg å være full av sprekker.

Nå er begge pipene nede, og ny pipe og ny ventilasjon skal komme på plass.

Jeg har sittet med tegneprogram fra IKEA og har forsøkt meg med mange forskjellige løsninger. Veldig greit program, og veldig oversiktlig i forhold til hva sluttprisen blir.

Det kan nok tenkes at det kommer flere endringer, men slik vil det kanskje se ut på kjøkkenet vårt om noen måneder. Dette er utsikten hvis man står rett utenfor veggen og ser gjennom denne og vinduet (til venstre). Til høyre blir det en liten kontorplass – programmet ville ikke la meg legge plate hele veien… Gleder meg til å lage mye god mat i dette rommet! Det blir også peisovn på kjøkkenet – ikke akkurat slik som på tegningen, men på samme sted. Vi vurderer å sette inn denne:

Det er deilig å se at det begynner å gå fremover. Dette har tatt litt tid… Når vi var oppe i andre etasje og tittet i dag, var det virkelig et lys i enden av prosjektet!

Gleder med til å flytte inn!

Advertisements

~ by Kenneth on January 6, 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: