Isolert


Det går virkelig fremover i huset om dagen. Nå kan vi se at det vokser frem et hus som vi kan bo i, ut fra dette gamle skallet. Gulv er på plass, taket er senket og isolert, veggene er foret ut, elektriker har vært i huset noen dager og lagt opp en hel masse rør til alt vi trenger… Bare se på dette:

Her har elektrikeren strukket det han skal og veggene er foret ut. Guro og jeg har jobbet litt på huset og har fått på plass isolasjonen. Da ble det seende slik ut:

Også stua har fått et lag med isolasjon. Huset kommer til å bli betydelig mer behagelig å bo i nå som mose og tyttebærlyng har blitt byttet ut med Glava!

De hvite eskene foran vinduet er den nye pipa som snart skal opp. Med en stålpipe redder vi bakerovnen i kjelleren!

Veggen mellom kjøkkenet og vaskerom er også på vei opp. Foreløpig er det bare skjellettet med strøm som er oppe, snart kommer plater og varmegulv og flis.

Gleder meg veldig til dette blir ferdig! Kjenner at det er en god stund siden vi startet opp med dette prosjektet… Vi kjøpte jo i mai, overtok i august og har bodd i Stokke siden oktober. Inne før påske. Det satser vi hardt på!

Frem til da kan vi bare gå og drømme om vårt nye liv i T11. Har sitter vi på kjøkkenet, akkurat der hvor kjøkkenbordet snart skal stå.

Kjøkkenet endrer vi stadig litt på på tegnebrettet. Dette er foreløpig siste versjon. Med mindre noe helt spesielt skjer, så blir det ikke de helt store forandringene.

Advertisements

~ by Kenneth on February 5, 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: