20 000


Stadig fremskritt i huset! Nå begynner det å nærme seg det stadiet hvor det begynner å bli moro – da vi kan se at det blir til huset vi skal bo i!

I første etasje har det blitt gips i de fleste takene, og veggene er klare til å bli dekket med panelplater. Snart ferdig!

I andre etasje er også taket ferdig. I tillegg har de begynt å sette opp nye vegger. Nå ser vi hvor soverommet til Guro og meg kommer,  og hvor badet blir.

Her står jeg inne på badet og ser mot soverommet vårt. Vegg mellom rommene er foreløpig bare en strek i gulvet…

Her har jeg tatt et bilde fra badet i retning loftstue. Døråningen rett frem er til badet, den til høyre er til soverommet til Guro og meg. Ute i loftsstuen, foran veggen mellom dørene, skal vi sette opp en etasjeovn som stod nede i stua når vi kjøpte huset.

Med denne foran en vegg av teglstein fra pipene vi har revet, kommer loststuen til å bli veldig koselig! Og skulle det vise seg at huset ikke blir varmt nok etter all isoleringen vi har puttet i vegger og tak, så kan det hende at vi setter pris på å fyre litt i den av og til også! 🙂

I dag er det to x 20 000. Kameraet som jeg kjøpte for noen år siden har nå tatt 20 000 bilder! Bildet fra badet mot loftstue er bilde nr 20 000. Kameraet begynner å bli litt slitent, men det er ikke så rart… 20 000 bilder og mange timer med film har det levert frem til nå! Godt kjøp!

I tillegg er har det i dag rundet 20 000 sidetreff her på bloggen! Det er slett ikke verst! 🙂

Advertisements

~ by Kenneth on February 11, 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: