Hver gang vi møtes


er det like hyggelig og inspirerende å få lov til å jobbe med disse flotte menneskene i organisasjonene her nede. UNAD er den organisasjonen som Signo samarbeider med, og som jeg har ansvar for å følge opp. Prosjektet deres har jeg skrevet om mange ganger her på bloggen, så det gjentar jeg ikke så mye, men de ahr et fokus på å gi ungdom tegnspråkopplæring, på å spre tegnspråk til alle i områdene hvor det bor døve (som egentlig er overalt), på å gi opplæring, tilgang til universitet og høyskoler, muligheter til arbeid og på å kjempe for døves rettigheter (og mye mer).

Denne gangen er det ikke bare UNAD som er partnere, men også UNAB (Uganda National Association of the Blind) (UNAD betyr det samme, men bytt ut Blind med Deaf så er du der) og NUDIPU (søk det opp og lær noe nytt! 🙂 ). NUDIPU er paraplyorganisasjonen for alle organisasjoner for funksjonshemmede. Møtet idag har gått helt strålende. Liv og jeg presenterte prosjektet og erfaringene fra gjennomføringen av prosjektet i Sør Afrika (hvor Liv var med). Etter dette drøftet vi hvordan vi på best mulig måte kan gjennomføre prosjektet her i Uganda i løpet av 2012, og hvordan vi kan sørge for at prosjektet kan ha en virkning etter at vi er ferdige med dette konkrete prosjektet. Det er liten vits i å gi opplæring til noen som ikke bruker den til noe når de har lært seg noe. Vi må sørge for at prosjektet får en virkning i mange år fremover.

Spennende!

Jeg glemte å spørre om det var greit å legge ut bilder av de som var tilstede idag, og synes ikke jeg kan vise bilder fra møtene. Men – utsikten fra kontorene til UNAD er helt super. Den kan dere få se!

Akkurat nå er vi tilbake på hotellet og nyter solnedgangen i varmen! Veldgi deilig – og det føles veldig velfortjent. Etter en lang dag på reise igår, og en lang dag med møter idag, så er dette den perfekte medisinen! Elsker Uganda! Elsker jobben min!

Advertisements

~ by Kenneth on March 20, 2012.

2 Responses to “Hver gang vi møtes”

  1. Hei Kenneth! Knut Rune gjorde meg oppmerksom på bloggen din i dag, så gøy å kunne lese oppdateringer! Blir spennende å høre referat fra UGA når du er tilbake. Fortsatt lykke til! 🙂 Elin

    • Vi har noen veldig spennende dager med et tett program! Organisasjonene her er fantastiske å jobbe med! Neste gang må du også bli med! Kanskje i oktober? 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: