Endelig fremme


Det føles som en lang tur med fly, hver gang jeg kommer hit…Ikke så rart egentlig, ettersom det jo er akkurat det. En lang tur. Fant ut sammen med Emma at dette er den ellevte gangen jeg er her. Det betyr at jeg har vært her rundt fire måneder sammenlagt de siste fire og et halvt årene. Det var litt mye. Første gang på Casa Mia (men ikke siste). Veldig koselig sted! Veldig hyggelig for meg også, at det er en god resturant her også. Den tiltrekker seg litt folk, slik at det er litt liv her. Blir litt trege kvelder helt alene på tur….

I kveld har jeg hatt en veldig hyggelig kveld. Middag med Emma! Emma pleier alltid å hente meg på flyplassen når jeg kommer. Hadde sendt Emma en e-post med flytidene mine, og spurte om hun ville spise lunsj med meg når jeg kom. Etter å ha hentet, dvs ventet, ventet, ventet og hentet, bagasjen (bagasjehåndteringen på flyplassen er av en enestående standard – og det var ikke positivt ment!). Uansett, vel ute av kaoset ventet jeg å se Sr Emma igjen, smilende, “Velkommen!”, som vanlig.

Ingen Emma?

Jeg ringte og hørte hvor hun var (kanskje hun hadde ventet på meg så lenge at hun trodde at jeg ikke kom (så enestående er faktisk bagasjehåndteringen)). Machinga! Å – hun er i Machinga. 150km nord-øst. Ikke fått e-posten, nei… Hmmm. Heldigvis hadde jeg noen kwacha (malawiske penger). Uheldigvis ikke nok til taxi. Det ordnet seg uten noen større problemer, og jeg traff heller Emma her på hotellet. Veldig hyggelig! Vi fikk en hyggelig gjensynsmiddag, og fikk også oppdatert hverandre på diverse nyheter.

Jeg lovet bilder. Det går bare så vidt. Fikk ikke funnet frem kameraet når jeg letet etter Emma, taxi og penger, og jeg tror ikke at det er så spennende å se bilder av rommet jeg bor på. Blir bedre i morgen. Men – har et bilde av Casa Mia! (ikke tatt det selv – lånt uten å spørre…)

Sikkert greit for dem uansett, ettersom jeg har tenkt å reklamere! Casa Mia anbefales hvis du skal til Malawi! Sjekk ut stedet her. Terassen på bildet var et helt nydelig sted å sitte når jeg endelig kom frem. 

Nå skal jeg snart ta kvelden. Savner solen som fotsatt er oppe i Norge, men som har gått ned for noen timer siden her. Men – det er godt å være her! Det føles litt som å komme hjem!

Advertisements

~ by Kenneth on June 2, 2012.

2 Responses to “Endelig fremme”

  1. Jeg kommenterte her istad, men det er ikke her! Hmmm…. uansett;” jeg elsker deg” var vel det viktigste! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: