Midtveis


OD prosjektene har kommet til halvveispunktet. Med oppstart i januar 2010 og planlagt avslutning i slutten av 2014 er juni i år akkurat halvveis i perioden. Det har vært en spennende, krevende, lærerik og litt frustrerende preiode, men prosjektene har mange gode resultater å vise til. I år skal prosjektene evalueres slik at vi får informasjon som kan være med på å sikre at prosjektene når sine mål.

Arbeidet med evalueringen begynte for en god stund siden, og de siste forberedelsene for undersøkelsen har vi forsøkt å få unnagjort i dag. På morgenen hadde jeg et møte med koordinatorene for de fire OD prosjektene. Det er alltid hyggelig å jobbe sammen med denne gruppen, og sammen gikk vi gjennom mandatet for evalueringen. Det resulterte i litt kveldsarbeid for meg som jeg må kaste meg over etterpå.

Etter møtet dro Christopher og jeg til Casa Mia for lunsj og for å ha et møte med Sr.Emma. Vi har et tett program denne uken, og fikk en god start på arbeidet i dag. Rapporten fra baselineundersøkelsen fra i fjor var første post på agendaen. Rapproten har blitt god, og gir mye spennende og viktig informasjon om situasjonen for døvblinde i Malawi, men den har også noen svakheter som vi må rette på før den kan ferdigstilles. Det resulterete i en god del kveldsarbeid, det også… Det er for så vid veldig greit – det blir litt kjedelig å reise slik alene, så jeg kan like gjerne jobbe.

Akkurat nå sitter jeg i resturanten og har fått meg litt mat. En stor gjeng med engelske ungdom har akkurat kommet inn og gjør lite for å unngå oppmerksomhet. Hyggelig med litt liv!

Jeg gleder meg til i morgen! Da skal jeg til Chisombezi igjen og hilse på alle der! Det blir stas! Gleder meg også til å se den nye vannpumpen som bl.a. elevene på Andebu Barneskole har støttet, sammen med noen strikkedamer i Greåker.

Hvis du rekker å se denne posten før jeg har lagt ut bilder, og du lurer på hvorfor det står “Bilde” et par steder, så er det ganske enkelt fordi denne posten er skrevet på iPad’en. Det fungerer veldig greit det, men ettersom Apple ikke klarer å lage systemer som er gode nok til å takle utfordringer med farlige minnebrikker, så må jeg legge inn bildene etterpå. Udugelighet, altså, er årsaken. Men – Apple klarer det nok sikkert en gang, de også! 🙂 Lykke til!

Advertisements

~ by Kenneth on June 4, 2012.

3 Responses to “Midtveis”

  1. Helt utrolig at folk kjøper disse Appleproduktene, kan du skjønne det? Fin restaurant! Ser lett for meg å sitte der å slappe av etter en arbeidsdag!

    • Ja, det er et veldig greit sted. Fine rom, god mat, koselig resturant og forholdsvis billig. Kommer nok til å bo her flere ganger!

      Og du har helt rett! Helt merkelig at noen gidder å ha alt dette skrapet fra Apple. Jeg for min del har bare iPad, iPod og snart Apple TV. iMac venter jeg med til høsten. 🙂

  2. Fin og travel dag i Malawi og hjemme! 🙂 Er glad Emman vår er trygt tilbake, og vi er glade at du snart er her også! Da blir alt som det skal! Fint å se bilder og lese hva du gjør, ha en super dag i morgen på Chisombezi. Skulle vært der! Sov godt min elskede! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: