Reisenisse igjen


Vel – da er jeg mer eller mindre klar for enda en reise til Malawi. Jeg må vel være klar, ettersom jeg allerede har reist? Sitter akkurat nå på flyplassen i Nairobi og venter på flyet til Lilongwe. Flyet er forsinket med over to timer, så jeg har fått like over 5 timers ventetid her. Det er strengt tatt ikke så mye å juble for.

Denne gangen reiser jeg om Nairobi ettersom Sr.Emma og jeg skal reise fra Malawi til Kenya til fredag for å besøke noen skoler og sentre for døvblinde her. Det blir spennende. Vi skal få et innblikk i arbeidsmetoder, og se om vi kan få til et samarbeid mellom landene. For at Chisombezi skal bli bærekraftig etter at prosjektet vårt avsluttes er det viktig at vi får til et solid nettverk som Chisombezi kan ha nytte av i fremtiden.

For meg personlig blir det også litt morsomt å komme tilbake til Kenya. Jeg var her på studietur i 1993. Det begynner å bli en stund siden! Gleder meg til å få et nytt innblikk i dette spennende landet.

Før den tid skal jeg altså videre til Malawi. Vi skal jobbe med planen for OD-prosjektet for neste år, og vi skal gå gjennom midtveisevalueringen av prosjektet. Den foreløpige rapporten tyder på at det er mye som er på rett vei i prosjektet! Det skal vi ta med videre i de to siste årene av prosjektet slik at funksjonshemmet ungdom skal få det løftet de trenger!

Nå sitter jeg altså i Nairobi. Egentlig er dette en rute jeg helst unngår. Flyet som går videre til Malawi går ikke til den flyplassen som ligger ved Blantyre. Flyet lander i Lilongwe. Det betyr at jeg fortsatt har omtrent 6 timer på buss før jeg er fremme. Men – med Kenya på programmet, så var det ikke så mange andre alternativer.

Advertisements

~ by Kenneth on September 22, 2012.

One Response to “Reisenisse igjen”

  1. Hei reisenissen min! Håper turen videre går greit, og at du kommer trygt frem til Malawi! Savner deg allerede.. men, men, du kommer heldigvis snart hjem! Hils Sr Emma masse fra meg, så snakkes vi vel snart! Jeg elsker deg masse ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: