Ape til frokost


Det kan neppe være sundt, tenker nok du. Det er nok riktig, men det er jo veldig hyggelig med aper, da (bare de ikke er på tellerkenen din). Det kunne vi ikke vite om de hadde vært, ettersom de holdt på rundt på de andre bordene og puslet rundt en god stund. Antibac på kniv og gaffel!

Det var ikke så lett å få et godt bilde av denne lille tassen som føk rundt i full fart overalt, men jeg fikk dette meget gode bildet:

Hvis du av en eller annen pussig grunn ikke finner apen, så er det en lille mørke flekken på venstre side av stolen bakerst til høyre. Heldigvis viste apen seg mye bedre like etterpå:

Jeg er i grunn veldig fornøyd med disse. Vurderer å slutte i jobben og heller finne en i National Geographic som naturfotograf. Skal jeg legge ved disse bildene som dokumentasjon på mitt utmerkede talent for fotografering? Når jeg endelig gav opp å bruke telefonen som naturfotografkamera, og hentet fram et ordentlig kamera var apene borte.

Resten av dagen har vi sittet i lange møter. Vi har drøftet midtveisevalueringen av prosjektene, og har arbeidet oss gjennom deler av rapporten som er lagt frem. Vi hadde et veldig godt møte. Partnerne var veldig konstruktive og kom med nyttige innspill. Konsulenten som har ansvaret for evalueringen virker dyktig og tok innspillene til seg.

Etter dette fikk vi anledning til å gå gjennom hvordand filmprosjektet kan implementeres i Malawi neste år. Deltakere fra Malawi kommer til å reise til Uganda skil at vi kan dra nytte av de gode erfaringene og strukturene vi har etablert der i år. Det gir oss en videreføring i Uganda, samtidig som funksjonshemmede ungdom fra Malawi kan nyte godt av opplæringen. Jeg tror dette kommer til å bli veldig bra!

Nå skal vi ut og få oss litt mat. I kveld blir det indisk!

Advertisements

~ by Kenneth on September 24, 2012.

2 Responses to “Ape til frokost”

  1. Fantastiske bilder! Tror ikke du trenger søke NG-jobben engang, de kommer til å ringe deg… Sikkert best å bare vente på telefon. God tur videre 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: