Terror


Det er veldig spesielt å være i Nairobi akkurat i dag… Mens vi koste oss veldig med å se på alle dyrene, spiste en god lunsj og hadde det fint fikk vi også høre at det hadde vært et angrep mot en kirke i Nairobi. Terroristene har vært ekstra grusomme og har rettet angrepet mot barn. Kenyanerne jeg har snakket med er sjokkerte over det som has skjedd! Vi hadde kjørt like forbi kirken omtrent samtidig som angrepet skjedde, uten at vi la merke til noe spesielt. NRK omtaler saken, og den har stor dekning i kenyanske nettaviser. Dere trenger ikke være bekymret for oss! Når vi reiser innover i landet i morgen, så reiser vi til et område som det ikke har vært noen store uroligheter den siste tiden, og heller ingen angrep fra terrorister. Her i Nairobi oppholder vi oss på plasser som er trygge.

Advertisements

~ by Kenneth on September 30, 2012.

2 Responses to “Terror”

  1. Skikkelig fælt! Jeg leste om det på nyhetene. Av og til (ganske ofte, egentlig) så lurer jeg på hvordan folk kan være så grusomme!!

    • Ja, det er helt ufattelig! Uansett hva som driver et menneske, så finnes det ingenting som på noen måte kan rettferdiggjøre eller forklare slike handlinger. Det er rett og slett helt motbydelig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: