Sunset Hotel


Etter fjerde forsøk håper jeg at det blir lettere å starte å beskrive inntrykkene fra kjøreturen hvis jeg bare skriver litt lett og ledig, og later som at jeg ikke har begynt. Jeg forstår veldig godt hvorfor det kommer masse turister hit! Jeg mener – hvorfor i all verden skulle man ønske seg å reise noe annet sted? Vi forlot hotellet på morgenen, glade for å ikke skulle se stedet igjen, og kjørte ut av Nairobi. Nairobi er en flott by! Veldig afrikansk, veldig vestlig og i grunn ganske så lik Kampala på mange måter. Litt bedre veier og litt mindre kaos. Vi klartet opp til kanten av Rift Valley og ble møtt av dette synet:

Fantastisk utsikt! Turen ned gikk raskt og vi bega oss utover savannen. WOW! Det er her Masai Mara ligger, en av de mest kjente nasjonalparker i verden og jeg forstår at jeg har nødt til å dra dit en dag! De lange slettene ser akkurat ut som på naturfilmer, bare enda vakrere når du ser alt, lukter alt, kjenner solen brenne! Jeg forsøkte å ta bilder derfra, men vi kjørte så fort at det ikke ble noe ut av det som gjør stedet rettferdighet.

Turen gikk videre gjennom dalen i mil etter mil, før vi sakte begynte å klatre ut igjen. Jo nærmere vi kom Lake Victoria jo grønnere og frodigere ble det.

Det føltes ganske langt å kjøre hele veien hit og vi kommer til å få tre lange dager før vi er ferdige med programmet. Jeg har også blitt bitt av et eller annet innsekt som hadde gjemt seg i bagen min. Fant ikke synderen, men pekefingeren på høyre hånd virker ikke noe særlig, og langefingeren er litt rar. Liten hevelse på pekefingeren, og egentlig ganske vondt. Hotellet jeg er på nå er temmelig slitt og kjipt. Alt dette gjør ingenting akkurat nå som jeg sitter her jeg sitter.

Steike! Sitter på terrassen med utsikt mot Lake Victoria, ser på solnedgangen og hører flodhester brøle! OK – den opplevelsen er eksotisk!

Advertisements

~ by Kenneth on October 1, 2012.

3 Responses to “Sunset Hotel”

  1. Heldiggris! Dårlig hotell, vond finger og forskjellig gjør vel ingenting når du får oppleve det der! Tror vi må feriere i Afrika en gang! Da kan vi dra på safari :)Nyt ettermiddagen og solnedgangen. Elsker deg! ❤

    • Ja – vi må dra på ferie hit en gang! Det hadde vært helt fantastisk å oppleve dette sammen med deg! Elsker deg!

  2. Og nydelige bilder! De hadde jeg ikke sett istad! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: