Dinosaurus løs i Oslo


Hjemme igjen! Veldig deilig! Sent hjemme på fredag etter en lang dag på reise. Jentene hentet meg! Veldig stas! Jeg klarte å sette fra meg kofferten min i taxfree-butikken, og gikk gjennom sikkerhetsslusen. Ups! Fikk etter en stund hjelp av en dame som jobbet på flyplassen og ble gjenforent med kofferten før jeg kom meg ut gjennom oppbudet av hunder og tollere.

Igår hadde vi bursdagsfest for Ida! 16 år! Hurra! Hele slekten samlet i huset. Første gang vi hadde så mange i huset på en gang. God plass! Veldig hyggelig å se alle sammen igjen!

I dag har Håvard og jeg kost oss skikkelig! Vi har vært på guttetur til Oslo! Sitter på toget på vei hjem nå. Turen gikk til Oslo Spektrum for å se Walking With Dinosaurs! Skikkelig kult! Veldig bra laget! De viste frem flere digre dinosauruser i full størrelse. Når tyrranusaurus rex avsluttet det hele var det en god del småtasser som hadde fått et brølende monster for mye! Rundt oss var det mange tårer og mye skriking! Vi gilste stort! “Dette var dritgøy, onkel Kenneth!”, sier Håvard! Jeg er helt enig!

Bilde kommer når jeg kommer på PC.

Deilig å være hjemme!

Advertisements

~ by Kenneth on October 7, 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: