Drikk Coca Cola!


Tenkte at jeg skulle fortsette med trenden fra da jeg reiste til Malawi og hyllet Coca Cola opp i skyene. I Malawi var det fantastisk å få en Cola etter masse stress og lang reise. I dag er det mye bedre!

Jeg kom frem til hotellet ganske så sent i går natt. Klokka 1 kunne jeg endelig konstantere at jeg var fremme etter en lang reise. Liker ikke flyplassen i Nairobi. Møtte en veldig hyggelig fyr fra Irland i Nairobi. Vi tok en kopp kaffe mens vi ventet på flyet til Kampala og disset flyplassen. Hvor stusselig må det stå til med et land når de har en slik flyplass? – mente Jim… Flyplassen er mer stusselig enn landet skulle tilsi.

Vel fremme på hotellet var det bare å komme seg i seng så raskt som mulig, men klokka ble likevel neste 2 før jeg kunne legge meg. Det var ikke helt greit å stå opp for å gå på jobb i dag morges.

Veldig hyggelig å møte alle igjen! Vi har sittet og drøftet en hel masse forskjellig i dag. Status i prosjektene, budsjettspørsmål, midtveisevaluering og en hel del til. Liv fra Tvibit var også hos UNAD i dag, men hun var like travel som meg, så jeg fikk egentlig ikke snakket noe særlig med henne før vi kom til hotellet. Filmprosjektet fungerer veldig godt! Ungdommene begynner å bli ganske flinke til å lage film, og har kommet med mange ideer om hva de kan gjøre videre. De planlegger å starte sitt eget produksjonsselskap! Kanskje litt ambisiøst, men helt supert. Skulle det vise seg at det ikke går så bra, så vil de uansett på mange gode erfaringer på hva som skal til for å kunne lykkes. Klarer de det ikke første gang, så kanskje de klarer det senere?

Coca Cola er ikke bare ganske velsmakende til tider, selskapet er også en god støttespiller for UNAD og en ressurs for døve ungdom. Coca Cola har tidligere gitt kjøleskap til UNAD som døve ungdom kan bruke for å starte opp og selge brus og diverse. Coca Cola gir kjøleskapene og UNAD kjøper inn noen kasser med brus som oppstartskapital. Det fungerte så godt i første omgang at Coca Cola har gitt 12 kjøleskap til! I tillegg er fabrikken i Kampala interesserte i å samarbeide med UNAD slik at døve også kan få en jobb! Så – drikk Cola! Da støtter du også indirekte døv ungdom i Uganda. God unskyldning for å kose seg litt!

Robert som er til venstre på bildet jobber også for å få Cola til å sponse idrettsaktiviteter, noe som det slett ikke er umulig at de kommer til å gjøre!

Nå er jeg skrekkelig sliten… Lang dag i går og lang dag i dag. I morgen blir det litt roligere. Da skal jeg også en tur ut for å besøke et tegnspråksenter. Det blir spennende! Fint å ikke bare se kontorer hele tiden!

Advertisements

~ by Kenneth on October 24, 2012.

2 Responses to “Drikk Coca Cola!”

  1. Hah! Der kan du se! Du som til stadighet klager over min ene last: Cola! Mens jeg tenker bare på andre, og drikker den for å støtte opp om en god sak!! Der ble du spak, tenker jeg… 🙂 Fint å lese om dagen din, vi er glade for at du er vel fremme og alt er greit. Vi snakkes imorgen, ha en kjempegod natt! Jeg elsker deg! ❤

    • Å! Ja nå føler jeg meg dum, ja! Det jeg sier er at lightbrusen legger et teflonbelegg på hjernen så du glemmer alt mulig, men det husker du kanskje ikke? 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: