Goodbye Kampala


CU later! Nå skal jeg bare en liten tur til UNAD for å bli enige om veien videre for den jobben som gjenstår i år, før jeg sjekker ut av hotellet og drar til flyplassen. Har en veldig kjip rute foran meg med mellomlanding i Nairobi (hvor jeg regner med å miste kofferten) før jeg en gang sent i kveld setter kursen for Europa.

Jeg har hatt en veldig fin reise denne gangen. Sammen med UNAD har vi fått unna mye arbeid som måtte gjøres for å sikre kvaliteten på planene for begge prosjektene, og jeg har fått se litt mer av Uganda enn det jeg vanligvis gjør på disse reisene. Det har jeg satt stor pris på! Det er veldig fint å se hvor god effekt prosjektet har hatt og hvordan døve ungdom nå har fått helt nye muligheter til å kunne kommunisere med sine foreldre, med lærerne, med bestemor og med mange andre både hørende og døve. Midtveisevalueringen viser at det fortsatt er en del som må gjøres, spesielt for de aller svakeste, de som aldri har vært på skole og de som aldri har sett noen tegn. UNAD må forsøke å legge spesielt tilrette for tegnspråkkurs for disse svakeste gruppene slik at også disse kan få mulighetene de har rett på.

Gleder meg til å komme hjem. Nå er jeg sliten etter mye reising den siste tiden, så det skal bli godt å avspasere litt i tiden som kommer.

Advertisements

~ by Kenneth on October 30, 2012.

2 Responses to “Goodbye Kampala”

  1. Håper du får en grei tur hjem! Vi venter på deg her, med snø og strålende vintervær! 🙂 Det blir overgang, så nyt den siste varmen.. Ta godt vare på deg selv, og kom trygt hjem! Kofferten får de bare sende etter! 🙂 Gleder meg til du kommer, da skal vi fyre og kose oss foran peisen! Suss og klem ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: