Fremme i Malawi enda en gang


Det er godt å være tilbake i Malawi. Jeg har noen spennende dager foran meg, med samarbeidsmøter med alle de Malawiske organisasjonene som har Operasjon Dagsverk-prosjekter. Vi skal legge opp en plan for hvordan de og vi skal samarbeide for den resterende prosjektperioden.

Men – jeg har ikke engang kommet meg til Gardermoen på tirsdag, før det blir klart at jeg kanskje må legge om hele reisen… Vi har noen utfordringer i Uganda som må løses raskt, slik at jeg må dra herfra allerede lørdag ettermiddag for å ta fly fra Lilongwe til Nairobi og Entebbe på søndag. Veldig kjedelig for det jeg har på programmet for besøket i Malawi, men helt nødvendig for det vi jobber med i Uganda. I går kveld var jeg helt utslitt etter en lang reise og en hel masse e-post og telefoner for å planlegge det vi skal gjøre i Uganda samtidig som jeg forsøkte å forberede meg litt sammen med Cathrine til møtene idag  og i morgen.

Nå skal jeg ned og ha litt frokost! Ha en fin dag!

Kommer forresten et bilde  av flyruten min etterhvert. Flighten fra London til Johannesburg la opp en litt uventet rute…. 🙂

 

Advertisements

~ by Kenneth on February 28, 2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: