Samarbeid


I dag har vi hatt en veldig fin dag sammen med våre malawiske partnere! Vi har jobbet med en plan fo rå styrke samarbeidet i den tiden som gjenstår av prosjektene. Alle har bidratt på en veldig kostruktiv måte, og det ser ut som at vi endelig kan få til et godt fungerende samarbeid. Veldig godt å få være med på!

???????????????????????????????

Det var ganske så varmt i møterommet i dag, så for en gangs skyld likte jeg vifta. Lusten har stått helt stille idag. Det er varmt, høy luftfuktighet og det har regnet ganske mye. Vi er midt i regntiden og Malawi er fruktbart og vakkert som aldri før! Jeg håper at jeg kan få tatt noen gode bilder bare det slutter å regne…

Det var utrolig morsom å komme tilbake til Chisombezi! Vi har sittet der hele dagen og det har skjedd en hel masse her etter reisen til Kenya i fjor høst. Emma har tatt med seg masse av det vi fikk se i Kenya, og har gjort det til sitt her. Chisombezi har fått en fantastisk hage med masse grønnsaker, geiter, høner og har fått til mye av det vi så av dyrkningsmetoder i Kenya. Kjempemorsomt! Bilder kommer!

Ellers så lovet jeg bilder av flightruten…

The end

På en skjerm på flysetet foran kan man følge med på hvor flyet er til enhver tid, og den viser resten av strekningen frem til destinasjonen. Jeg var litt usikker på om jeg likte den destinasjonen som flyet tilsynelatende tok sikte på….

Nå skal jeg ha meg litt middag! Snakkes!

 

Advertisements

~ by Kenneth on February 28, 2013.

2 Responses to “Samarbeid”

  1. Hei kjære mannen min. Godt du er fremme og igang! Høres veldig spennende ut med Chisombezi! Gleder meg til å høre mer. Og takknemlig for at du er fremme med tanke på den ruta… 🙂 Jeg elsker deg! ❤ Suss

  2. Elsker deg også! Delilg å være fremme, men allerede i morgen skal jeg dra igjen…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: