Faze 3


Ferdig! Dette har vært en av de mest intense turene jeg har hatt hit til Uganda. Jeg har lært masse! Samarbeidet med Silje og Halvor har fungert veldig godt! Vi har hatt korte og lange møter fra morgen til kveld og har fått enormt med informasjon! Vi har funnet noet utfordringer og mange sterke sider. Nå skal vi sette sammen en rapport hvor vi beskriver funnene og gir noen anbefalinger for veien videre. Alt i alt har dette vært en verdifull prosess som kommer til å styrke prosjektet og organisasjonen.

Nå sitter jeg klar for å gå ombord på flyet til Amsterdam. Veldig deilig! Gleder meg til å komme hjem! Vi har hatt en veldig fin avslutning på besøket. I oktober var jeg på Faze 2 i Kampala, denne gangen har vi tatt oss en pause og et siste møte på en gressbakke ved Lake Victroia. Fantastisk sted! Etter det oppgraderte vi fra Faze 2 til Faze 3. Nydelig mat, vakker utsikt til sjøen! Og en temperatur som en varm sommerkveld hjemme i Norge…. Blir litt ugreit å komme hjem til kulda! Har sett det er meldt snø og -12 grader. Liker ikke.

Men – jeg gleder meg til å se jentene mine!

Advertisements

~ by Kenneth on March 6, 2013.

3 Responses to “Faze 3”

  1. Fint at det har vært en fruktbar tur! Men nå venter jeg fælt på deg. Gleder meg til å se deg! Hvorfor snakker du om snø og sånt tull? Her er det vår, og det skal det fortsette med! 🙂

  2. Godt å ha deg hjemme igjen! Hyggelig å besøke dere! Sov godt noen døgn nå! M og O

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: