Bestevennen Skybert


Det er alltid litt spennende å se hvem man blir sittende ved siden av på disse lange flyturene. Blir det en liten og søt, helst stille, jente som reiser med bestemoren sin, eller kommer det en diger snakkesalig kar, med sosiale antenner som peker innover, og som tar sitt eget sete og halve mitt?

I går fikk jeg drømmepassasjeren ved siden av meg!
Skybert
Skybert! Elsker å reise med Skybert! Han er alltid enig, og sier at jeg kan ta putene hans og teppet hans hvis jeg vil det. Det var deilig! Fikk med andre ord god plass til strekke meg litt mer ut enn vanlig. Jeg fikk også muligheten til å se litt mer ut av vinduet enn det jeg pleier å få til. Sitter alltid ved midtgangen og er ikke bortskjemt med god utsikt til vanlig.
Alpene
Alpene gled ganske fort forbi like etter avgang.

Sahara
Sahara tok betydelig lengre tid å fly over. Tok noen flere bilder, men kamera på telefonen holder ikke til å fange inntrykkene. Disse to bildene ser egentlig ganske kjipe ut.

Vel fremme i Uganda gikk kjøreturen fra flyplassen til hotellet (ca en time) også ganske så greit. Jeg måtte roe ned sjåføren et par ganger når det gikk alt for fort, men trafikken var ikke så aller verst.

Jeg blir hentet kl 10 i dag. Trenger en litt rolig start. I dag skal jeg først en tur til senteret til UNAD før jeg skal ha et møte med revisor på ettermiddagen.

Ha en fin dag!

~ by Kenneth on October 25, 2013.

4 Responses to “Bestevennen Skybert”

  1. On the road again… Lykke på reisen! Gleder meg til neste tur til Østfold, blir spennende å se hvordan det står til med luftslottet 🙂

    • Takk! Jeg gleder meg også til å se hvordan det blir oppe i tårnet! Min spådom: Storslagent! Holder av helgen i november som vi snakket om! 🙂

  2. Glad det ble deg og Skybert! 🙂 Da har du litt bedre utgangspunkt for hvile! Fint du er trygt fremme. Klem<3

    • Nest etter deg, er Skybert en favoritt i nabosetet! Fin tur og ingen tordenstorm som ville sende flyet i bakken. Fint det også!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: